Management Drives

Management Drives geeft inzicht in de logica van het gedrag van individuen en van teams.

Stel je bent aardig voor mensen op je werk, je werkt plichtsgetrouw en toch voel je je niet gezien door je collega’s. Of je voelt in je werk te vaak een negatieve spiraal van twijfels en vragen.
Op zo’n moment is het een “Eye opener” als je je bewust wordt van je eigen gedrag. En inzicht hebt waarom jou omgeving naar jou reageert op de manier zoals ze dat doen.
Toepassing van het Management Drives concept geeft je die “Eye opener”.
Een zelfde benadering is er ook te geven op teamniveau. Waarom zijn wij vaak te besluiteloos? Of blijven wij hangen bij alleen maar mooie ideeen?

Het Management Drives concept

Vanuit welke drijfveren werk jij en voel jij je senang? Wat geeft je energie en wat kost je energie? En aan welk gedrag heb je een hekel? Er zijn mensen die helemaal warmdraaien voor cijfers en procedures. Ordenen, structureren en plannen dat is hun “ding”. Zij sturen op cijfers en strakke procedures. Maar er zijn ook mensen die warmdraaien voor sociale relaties en gezamenlijke aanpak. Of mensen die voor kansen en succes gaan in dit leven. En die laatste twee willen ruimte en sociale aandacht en zijn niet gecharmeerd van strakke bepalende regels en procedures. Zo is iedereen verschillend.
Het Management Drives concept geeft helder antwoord op de vraag welke drijfveren u in uw leven inzet en hoe u uw eigen leven aan het managen bent.
Dit is ook naar teams te vertalen: welke drijfveren zetten teams wel en niet in en wat betekent dat voor de kracht van een team?
“Drijfveren” denkt niet in goed, slecht of fout en wat je verder nog aan competenties moet leren. “Drijfveren” denkt in de kracht van je “Drives” en hoe jij je eigen kwaliteiten en energie optimaal kan inzetten. Ook denkt het op teamniveau in complementair met elkaar werken.

Werkwijze

Management Drives is gebaseerd op een vragenlijst die je digitaal wordt aangeboden en die in 15 minuten is ingevuld.
Individueel:    De uitkomsten worden in een uitvoerig gesprek met je besproken en toegelicht.
Je ontvangt hier ook een werkboek bij. Vanuit onze coachende ondersteuning is er desgewenst de mogelijkheid een kort coachend traject hieraan toe te voegen.
Op teamniveau worden de uitkomsten in een teamsessie van een dag met elkaar gedeeld en wordt een plan van aanpak opgesteld voor versterking van de teamkracht.

Voor verder informatie en teamtrainingen:  info@krolconsult.nl of tel: 0651418560