Training: De zeven gouden managementwetten naar voorspelbaar succes

Op basis van jarenlange ervaring met organisaties heeft Harm Krol zijn boek: “Geheimen van de managementboemerang” geschreven. Direct in het vervolg hierop rolden daar 7 gouden managementwetten uit. In principe zijn dat de 7 wetten van verbindend managen.

Resultaten: Door consequente toepassing van de 7 gouden wetten van de Managementboemerang, is een manager verzekerd voorspelbaar en op duurzame wijze succesvol te investeren in de vitaliteit van zijn/ haar team.

Vragen: Ik bedoel het goed, maar waarom pikken mijn medewerkers dit niet op?
Hoe versterk ik de uitstraling van mijn inspiratie?
Hoe versterk ik de verbinding met mijn medewerkers?
Waarom voel ik dat de vitaliteit van het team dat ik aanstuur wegzakt?
En wat voegt toepassing van de 7 managementwetten toe?

Doelen a. Inzicht in de 7 gouden wetten voor voorspelbare succesvolle managementresultaten.
o Waar ligt uw kracht bij toepassing van de zeven wetten?
o Waar ligt u ontwikkelpunt voor toepassing van de zeven wetten?
o De balans wordt opgemaakt welke van de wetten u al wel oppakt, welke niet en waarom?

b. Vaardigheden.
o Waar moet u aan gaan werken om op duurzame wijze de verbinding met uw team en de vitaliteit van uw team te versterken.
o En hoe gaat u dat concreet doen?
o Afspraak met uzelf.

Duur: 2 Dagdelen.

Deze training wordt zowel in company als via een open opleiding gegeven.

Voor verder informatie en data open trainingen:  info@krolconsult.nl tel: 0651418560